Traileren a The Penguin, a The Batman spin-off sorozata

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 13.
  • Videó
Link másolása
A Warner Bros. Television bemutatta a DC Studios hamarosan debütáló The Penguin drámasorozatát, melyben Colin Farrell lesz a címszereplő. A nyolc epizódra tervezett széria az HBO Maxon debütál.

A The Penguin annak a sagának lesz a folytatása, amit Matt Reeves mutatott be The Batman című filmben. A sorozatban Colin Farrell, Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, és Deirdre O'Connell játszik majd, Clancy Brown és Michael Zegen mellett.

A mellékág várhatóan 2024-ben landol az HBO Maxon.

5.
5.
silkgoat
#2: Hat a trailer alapjan elegge odateszi magat Colin. Mar erte megeri megnezni. Presze mindenkinek szive joga hulyesegeket beszelni. Mar a Wes Andersonos filmnel is ugyesen raztad a csorgosipkadat :D
4.
4.
Yanez
#2: Ki szerint bűngyenge a film? Mert én mindenütt mást látok és teljesen nyilvánvaló, hogy sikeres. A sikeres filmek pedig bizony szoktak kapni ilyen mellékágakat.
3.
3.
Shao Kahn
Azt hittem, arra ott a Gotham sorozat.
2.
2.
Shao Kahn
Én pedig még mindig nem értem, hogy egy olyan bűngyenge filmnek, mint amilyen a Robert Pattisonos Batman volt, miért készítenek sorozatot? Ráadásul még csak nem is Batmanről, hanem egy gonoszról?
1.
1.
silkgoat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...