Szeptemberben érkezik a Disney Speedstorm végleges változata

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Gameloft Disney-karakterekkel megspékelt free-to-play kartjátéka idén ősszel elhagyja a korai hozzáférésű fázist, és ezzel egyidőben egy csomó friss tartalmat kap. Mi is szerettük a próbaváltozatot.

A Gameloftnak nem kicsi tapasztalata van a versenyjátékok műfajában, hiszen az Asphalt-sorozattal elég szép sikereket értek el. Ezúttal a Miki egér, Donald kacsa és társai esnek egymásnak a gokartok volánjánál, hogy nem mindig fair futamokon elsőként haladjanak át a célvonalon. A korai hozzáférésű változattal eltöltött órák alatt mi is fergetegesen szórakoztunk, úgyhogy már tűkön ülve várjuk a megjelenést.

Hogy mikor is? 2023. szeptember 28-án érkezik a végleges verzió PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre. Free-to-play anyagról van szó egyébiránt, és a premierre számos új karaktert és versenypályát kapunk.

Hasonlóan a Mario Karthoz, itt is minden pályán számos power-up vehető fel, amivel ideiglenes előnyhöz jutunk, ha a megfelelő időben sütjük el őket. Ha szeptember 30-ig megvásároljuk a Founder's Packot 30 euróért, akkor számos exkluzív tartalomra tehetünk szert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...