Nicki Minaj és Snoop Dogg is érkezik a Call of Dutyba

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 28.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone a hiphop zenét ünnepli a közelgő ötödik szezonban. Kapunk egy csomó újdonságot, tervrajzokat és népszerű előadókat tartalmazó operátorcsomagokat is.

Augusztus 2-án indul a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 5. szezonja, az új évad pedig a hiphop zene 50. évfordulóját ünnepli. Minden játékos számára ingyenes zeneszámokat kapunk, ha bejelentkezünk a játékba, de olyan operátorcsomagokat is vásárolhatunk, amivel Snoop Dogg, Nicki Minaj és 21 Savage ütheti a markunkat.

A bejelentkezés első három napja során a '80-as, '90-es és a 2000-res évek háborús hiphop zenéit húzhatjuk be, míg a negyedik napon egy speciális blueprintet.

Azonban érdemes lesz egy battle passt is váltanunk a Call of Duty ötödik szezonjához, hiszen számos extra tartalom mellett egy magyar származású metál énekes, Báthory Zoltán karakterét is megnyithatjuk a játékban. Az úriember a Five Finger Death Punch banda frontembere.

Az Activision emellett megerősítette, hogy a Season 5-ben visszatérnek a Call of Duty 4: Modern Warfare ikonikus térképei is, kapunk friss játékmódokat és fegyvereket is. A teljes listáért csekkold a fenti képet! További információkat a következő napokban kapunk. 

6.
6.
sumblinker
4: szerintem alapból akkora
4.
4.
hedzsooo
Nincsen itt mit nezni kerem, a legelso fortnite-os generacio mar elmulhatott 18 eves, szoval manapsag egyre inkabb majd erre lesz igeny meg tobb jatekban... :D
3.
3.
Kamukaze
Nem ennek a bigének van az a szétplasztikázott valaga? XD
2.
2.
BrockSamson
Aranylag biztos vagyok benne, hogy Bathory Zoltan a gitarosa a FFDP-nak.
1.
1.
Nothing
Na, ENNÉL talán már tényleg nincs lejjebb.
(úgyis lesz...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...