Elindult a Gamescom 2023 aloldalunk!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2023. augusztus 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Csapó kettő! Nincs még vége a nyárnak és a bejelentések szezonjának. Hamarosan kezdetét veszi az év legnagyobb videojátékos kiállítása, melynek idén is dedikált aloldalt szentel a Gamekapocs csapata.

Geoff Keighley nagyszabású projektje, a Summer Game Fest júniusban már feladta a leckét a játékiparnak, de hamarosan itt az ideje, hogy a Gamescom bemutassa: a régivágású expóknak is van még létjogosultsága. A kölni esemény két hét múlva, egész pontosan augusztus 22-én veszi kezdetét és augusztus 27-ig tart majd, de a kisebb-nagyobb bejelentések és a tényleges showt övező egyéb műsorok már jóval hamarabb elkezdenek szállingózni.

Éppen ezért már a főoldal jobb felső sarkában is kiszúrhattátok, hogy már most fellőttük a Gamescom 2023-as aloldalunkat. A célunk ezúttal is az, hogy egy helyen, átláthatóan követhessétek a rendezvény összes fontos bejelentését, beleértve a hivatalosan nem az expóhoz tartozó, de mégis annak farvizén érkező showműsorokat is. Ha tehát nem szeretnétek lemaradni a látnivalókról, akkor időnként csekkoljátok le az aloldalt - az eseményhez kapcsolódó híreknél szintén láttok majd erről felhívást.

Reméljük, hogy rengeteg izgalmas hírt és bejelentést oszthatunk meg veletek a következő pár hét folyamán. Jó böngészést és jó szórakozást!

2.
2.
szlav
#1: Ha így tennénk, akkor gyakorlatilag egy bő hétig nem lennének friss hírek a főoldalon.
1.
1.
markoci555
én örülnék neki, ha egy link lenne kitűzve főoldalra, ami erre az aloldalra mutat, és a főoldalon meg nem lenne gamescom hír, hogy ne legyen szétfloodolva
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...