Képregényíró dolgozik az EA Vasember-játékán

  • Írta: osan
  • 2023. október 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Bizakodásra adhat okot, hogy a Motive stúdiónál készülő Iron Man-játék egyik írója Ryan North, akit olyan képregényekből ismerhetünk, mint a jelenleg futó Fantasztikus négyes vagy az Unbeatable Squirrel Girl.

Egy X-posztban jelentette be a képregényíró, hogy annak az írócsapatnak lett a tagja, mely a jelenleg csak előkészületi fázisban lévő Vasember-játékon dolgozik.

Nem titok, hogy imádom Vasembert és a lelkemet kiírtam már Tony Starkért. Így érthető, hogy szörnyen izgatott vagyok, hiszen tagja lehet az írócsapatnak, ami a készülő Vasember-játékon dolgozik a Motive stúdiónál.” – írja North, illetve hozzáteszi, hogy nem állunk készen arra milyen lenyűgöző lesz a játék.

North jelenleg, ahogy fentebb is írtuk, a Fantasztikus négyesen dolgozik, de egyáltalán nem áll tőle messze Vasember világa sem, sőt a nem is olyan régi Titkos háborúban is ő írta a karaktert.

Reméljük igaza lesz North-nak és tényleg egy rendkívüli játékot ismerhetünk majd meg Vasemberrel a főszerepben, de erre még nagyon sokat kell várnunk, addig is, ha még nem tettétek volna, akkor itt elolvashatjátok, hogy a fejlesztőstúdió hogyan próbál közel maradni rajongóihoz. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...