Új MMO a láthatáron: íme a Project LLL

  • Írta: osan
  • 2023. november 16.
  • Videó
Link másolása
Az NCSOFT koreai kiadó készülő projektjét alaposabban is szemügyre vehetjük, hála az egész hosszúra sikeredett trailernek. Biztató látványvilág, illetve fegyverharc is a terítékre került, de duma helyett inkább nézzük meg!

A koreai kiadó játékaival nem kell feltétlen ismeretségben lennünk, tekintve, hogy nyugaton nem terjedtek el annyira az olyan címek, mint a Guild Wars 1-2 vagy az Aion, viszont most akár érdemes is lehet közelebbről megbarátkozni a kiadóval, hiszen egészen ígéretesnek tűnik a Project LLL kódnévre keresztelt alkotás.

A G-Star 2023 rendezvény keretein belül került bemutatásra a készülő nyitottvilágú MMO-kaland, melyben – a kiadó munkatársa, Jaehyun Bae szerint – epikus csatákban és hatalmas, dinamikus környezetben merülhetünk majd el. Az ígéretek szerint egyedülálló fegyverharcban lesz részünk, bár ez a videóból nem érződik ki annyira.

Az online futurisztikus TPS még nem kapott megjelenési dátumot, de azt tudjuk, hogy konzolokra, illetve PC-re is ellátogat majd.

3.
3.
Extol
#2: Nekem is feltűnt, szerintem elírás.
2.
2.
markoci555
olyan mintha keverték volna a division-t a crysis-al
egyébként nem vagyok mmorpg fan de még én is ismerem a Guild Wars-t, de még az Aion-ról is hallottam már, meglepő azt olvasni, hogy nyugaton ezek ismeretlenek
1.
1.
Extol
Hát ja ez durva lövölde, de valóban semmi nem derül ki belőle hogy ki kit miért lő. Kérdés az hogy lesz-e elég nagy közönség rá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...