Még mindig dolgozhatnak a Star Wars: KoTOR remake-jén a Saber Interactive-nál

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 25.
  • Pletyka
Link másolása
A hét elején felreppent felvetésekkel ellentétben mégsem olyan rossz a helyzet a Star Wars: Knights of the Old Republic-remake háza táján, iparági pletykák szerint néhány ember továbbra is dolgozik a projekten.

Sajnos a Star Wars: Knights of the Old Republic felújított változatának munkálatai eddig sem zajlottak valami fényesen. A projektet tavaly adták át az Aspyr Media fejlesztőtől a Saber Interactive-nak, ezzel együtt pedig meghatározatlan időre eltolták a megjelenést. Nemrég azonban Jeff Grubb újságíró azt állította, hogy a remake munkálatait leállították, és kétségessé vált, hogy a játék valaha is megjelenik.

Nos, a legújabb hírek szerint a fejlesztés még nem állt le teljesen, a szavahihető Jason Schreier kijelentette, hogy a Saber Interactive két alkalmazottja is azt nyilatkozta neki, hogy még még mindig dolgoznak a játékon. Sajnos az Schreier sem tudta pontosan megmondani, hogy a remake valaha is megjelenik-e, vagy milyen formában lát napvilágot egyáltalán.

"Létezik-e? Kijön-e valaha? Két nagyon különböző kérdés. A harmadik: Ha valaha is megjelenik, hogyan fog kinézni?" - írta Schreier a ResetEra fórumán. "Egyébként két emberrel beszéltem a Sabernál, mindketten azt mondták, hogy jelenleg is dolgoznak rajta, szóval nem hiszem, hogy az az állítás igaz, miszerint 'semmilyen módon' nem dolgoznak rajta."

A Sabre Interactive anyavállalata, az Embracer Grop sajnos továbbra sem kommentálta a projekt jelenlegi állapotát a legutóbbi pénzügyi jelentésében, ám újabb stúdióbezárásokat és játéktörléseket annál inkább.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...