A vártnál alacsonyabbak a Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin eladásai

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 27.
  • Biznisz
Link másolása
Már a Frontier Developments is elismerte, hogy hiába pozitívak a visszajelzések a stratégiáról, a játékosok nem rohantak azonnal a boltba érte. A friss tartalmak talán javíthatnak a helyzeten.

Alig másfél hete került a boltokba a Warhammer: Age of Sigmar - Realms of Ruin PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en, ám a jól csengő licenc ellenére sem álltak érte tömött sorok a kasszáknál. A Frontier Develompents nemrégiben közzétett üzleti jelentésében elismerte, hogy bár "többnyire pozitívak" a kritikusok visszajelzései a stratégiáról, az eladások eddig "alacsonyabbak a vártnál".

Ennek ellenére a fejlesztő továbbra is támogatja a játékot új tartalmakkal - köztük fizetős DLC-kkel is -, és abban reménykedik, hogy az eladások "idővel nőni fognak". A SteamDB adatai szerint az RTS 1572 játékosszámmal tetőzött eddig, ami egy új megjelenés esetében egyáltalán nem mondható jónak. Ráadásul a felhasználói értékelések is csak "vegyesek".

Mielőtt a mi tesztünk is befutna, elmondhatjuk, hogy nem véletlen az érdeklődés hiánya, hiszen a játékmenet mélységeiben akadnak problémák, és igazán taktikus lehetőségekkel sincs nagyon megáldva a játék.

1.
1.
Ca$Hman
Hát nah, legalább lesz hamar 1 dolláros bundleba. Igaz, hogy nem lesz második rész, dehát az nem lényeg, csak az elsőt tudjuk nyomni 1 dolcsiért. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...