Februárban jelenik meg a Sons of the Forest

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 1.
  • Megjelenés
Link másolása
A jelenleg még korai hozzáférésben lévő játék 1.0-ás verziója egy igen komoly tartalmi frissítéssel érkezik majd, bár egyelőre nincs szó a játék konzolos verzióiról.

A 2014-es The Forest indította el útjára a Endnight Games sikerét, de a Sons Of The Forest az, amelyik a csúcsra repítette a fejlesztőket. A rendkívül pozitív fogadtatás és az eladási sikerek az idén februárban early accessben debütált túlélőhorror-játékot igen hamar a zsáner csúcsára juttatták.

A rengeteg kiegészítő, fejlesztés, frissítés és a közösségi támogatás megtette a hatását, egy évnyi korai hozzáférés után 2024. február 22-én hivatalosan is megjelenik. Ráadásul ezzel egyidőben egy igen komoly tartalmi frissítést is kap majd a játék, többek között Shawn Ashmore (Quantum Break) is tiszteletét teszi a játékban, aki Timmy szinkronhangja lesz.

De a készítők a terveik szerint nem állnak meg itt, úgyhogy még több évnyi tervvel számolhatnak a játék rajongói. Az egyetlen dolog, ami az X-poszt alatti kommentek alapján hiányzik az összképhez, az a játék konzolos portja, amiről egyelőre hallgatnak a fejlesztők.

1.
1.
sanada
2x is végig vittük, egyszer a korai hozzáférés kezdetén és egyszer talán nyáron, elég sokat fejlődött már akkor is és azóta is folyamatosan látom Steamen, hogy frissítéseket kapott, látszik, hogy ez a játék szeretettel készül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...