Aranylemezre került a Prince of Persia: The Lost Crown

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 19.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Montpellier befejezte a munkálatokat a Prince of Persia 2.5D-s mellékágán, így januárban már tutira boltokba kerül a The Lost Crown. Kaptunk egy videót is, amely a játék metroidvania felépítésesét mutatja be.

A fejlesztők a hivatalos X-csatornán jelentették be, hogy aranylemezre került a Prince of Persia: The Lost Crown, és alig várják, hogy a játékosok " Sargon bőrébe bújva felfedezzék a mitológiai Perzsiát".

Tény, hogy a 2.5D-s spinoffnak nem mindenki örül, ám ne feledkezzünk meg arról, hogy lényegében nem is mellékággal van dolgunk, hiszen a sorozat első két klasszikus darabja ugyanilyen nézetet és felépítést használt. Metroidvania, ha úgy tetszik, és hogy mennyire, azt az alábbi két videó remekül bemutatja. Szó esik még Sargon bizonyos képességeiről, a különböző biomokról, ellenfelekről és bossokról is.

A Prince of Persia: The Lost Crown tehát 2024 január 18-án fut be PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PS4-re, PS5-re és Nintendo Switchre. Ne feledjétek, hogy a január 11-től egy ingyenes demónak örülhetünk mindegyik platformon.

4.
4.
Seraph
#3: Ennyi erővel a régi részek sem voltak "perzsiásak".

Nekem nagyon tetszik ez a 2D irány és gameplay trailer is ígéretes. Mivel még demó is lesz nem zsákbamacska mellé.
3.
3.
Csoki80
Nagyon fura beütésű ez a perzsia hercege. Nem nagyon perzsiás a dolog.
1.
1.
hedzsooo
Ennyi ido eltelte utan ezt birtak osszehozni a PoP franchise-hoz, OK... :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...