A Sony további stúdióknál tervezhet leépítéseket

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. december 21.
  • Biznisz
Link másolása
A talált dokumentumok szerint a Sony stúdióit további leépítések fogják súlytani: az is benne van a pakliban, hogy egy teljes részleget be is záratnak a fejesek.

Az Insider Gaming forrásai szerint a Sony újabb elbocsájtásokat fog szorgalmazni a stúdióiban, köztük az Insomniac Games-nél is. A Marvel's Spider-man 2 videójátékot is készítő játékfejlesztő céget célzó zsarolóvírus-szivárgásból származó dokumentumokban fedezték fel a leépítésekre utaló dokumentumokat. A hírek szerint egy stúdió bezárására is sor kerülhet. 

Természetesen az ilyen kemény intézkedések valószínűleg egy olyan stúdiót érintenének, amelyik alulteljesített az éves összegzés során. A kiszivárgott dokumentumok néhány kulcsfontosságú mondatát nemrég a @PostUp_SOG tette közzé a Twitteren. Úgy tűnik, hogy a Sony legalább 50-75 fős létszámcsökkentést tervez az Insomniacnél, azonban ezzel nem lesz vége az elbocsájtásoknak. Arról egyelőre nincs hír, hogy melyik részleget tervezik majd bezárni. 

1.
1.
Seraph
Xbox one-t akarnak játszani vajon ezzel? Végülis minek is az a fránya gaming részleg. Mondjuk a Studio Japan bezárásával elelve elindultak a lejtőn, az előző genekben sokkal több érdekes játék volt PSre most meg nagyon kezdenek egy receptre ráállni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...