2024-ben Aloy hivatalos szakácskönyvet kap!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. december 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha nem tudod, hogy milyen felesleges, de annál izgalmasabb kötet nincs még a könyvespolcodon, akkor itt a válasz! 2024-ben érkezik a hivatalos Horizon szakácskönyv.

Ha esetleg néha megkívántad a Horizon univerzumából jól ismert ételeket, akkor van egy jó hírünk: Tastes of the Seven Tribes alcímmel jövőre megjelenik a játék hivatalos szakácskönyve! Ezentúl bármikor összeüthetsz egy kis Fireclaw pörköltet vagy akár egy tál Bitterbrew Boar-t is. A Horizon szakácskönyve valamikor 2024 elején jelenik meg, de már most azonnal előrendelheted, ha összefutott a nyál a szádban. 

Nem Aloy világa az egyetlen fiktív univerzum, ami szakácskönyvet kapott: korábban már megjelent a God of War: Ragnarök hivatalos receptes könyve és a Destiny-frencsájz is gazdagodott eggyel korábban. Ami magát a játéksorozatot illeti, az év elején a Sony bejelentette a Horizon: Forbidden West - Complete Edition megjelenését PC-re is. 

3.
3.
AbsurdShark
Mikor jön a Mortal Kombat szakácskönyv?
2.
2.
Krumplistarkedli
#1: Kamázom a menü ajánlatod :D :))
1.
1.
Nothing
Egy Snake Eater szakácskönyvre vevő lennék. Régóta szemezek már az "emberrel töltött keselyű", a "vénember papagája roston" és a méltán híres "tarantula chips" féle specialitásokkal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...