Ma délutánig ingyenes a 20 Minutes Till Dawn

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 3.
  • Akció
Link másolása
Vajon túléled az éjszakát, miközben lovecrafti szörnyetegek hordái törnek az életedre? Az Epic Games Store legújabb ingyenes játékában pont ez lesz a feladatod! De siess, délután 17-ig mindenképp add a könyvtáradhoz !

A flanne csapatának roguelite túlélőjátékát adja ingyen ma az Epic Game Store. Egy sor hatalmas építményt kell felhúznod, majd jöhet a hullámokban támadó lovecrafti borzalmak sora. Vajon túléled az éjszakát 20 perccel a hajnal beállta előtt? Igen, csak eddig kell kihúznod minden körben, miközben fegyvereket, rúnákat és egy sor különleges képességet vethetsz be a cél érdekében.

Vadászpuskánkkal szórhatjuk az áldást, netán fényesőt idézhetünk - a cseppek lándzsaként nyársalják fel az ellenséget. Irányítható karaktereink listája folyamatosan bővülni fog, akik egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. A kísérletezés a siker záloga, minden egyes halált a javadra fordíthatod, hiszen a következő nekifutás során már erősebb leszel.

A 20 Minutes Till Dawnba könnyű belerázódni, hiszen egy kör nem vesz igénybe többet 20 percnél. Ma délután 17-ig tanácsos bezsákolni, mert utána egy újabb ingyenes játék folytatja a sort. Az eddig igaznak bizonyult szivárgás szerint a kritikailag elismert A Plague Tale: Innocence lesz az!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...