Bemutatkozott a Metro: Awakening

  • Írta: szlav
  • 2024. február 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, valóban előzménytörténetet kap a Metro-trilógia, mégpedig VR-eszközökre szabva. Az első előzetest látva biztosak lehetünk benne, hogy lesz okunk a rettegésre.

Bizonyára rengetegen örülnek majd, hogy előzménysztorit kap Dmitry Klukhovsky Metro-trilógiája, ám valószínűleg igen megosztó lesz a tény, hogy mindez egy VR-ra szabott spinoff képében történik meg. A Vertigo Games által fejlesztett Metro Awakening márpedig egy ilyen játék, az pedig kétségtelen, hogy a virtuális valóság testközeli élménye minden eddiginél félelmetesebbé teszi majd a moszkvai metróalagutak sötétjét.

A dátum egyébként 2028 (mármint a történet dátuma, nem a megjelenésé), a főszereplőnk pedig egy bizonyos Serdar lesz, aki orvosként tevékenykedik a sugárzástól és félelmetes lényektől hemzsegő metróban. A játékban természetesen visszatérnek majd a széria legfontosabb védjegyei: az érdekes történet, a szörnyen sötét, félelmetes atmoszféra, a lopakodással vegyített akció, illetve a személyre szabható, rögtönzött fegyverek és egyéb túlélőfelszerelések.

A Metro: Awakening még idén megjelenik PlayStation VR2-re, Steam VR-ra, illetve Meta Quest 2-re és 3-ra is.

1.
1.
Chdz
Azon se lennék meglepődve, ha a valódi Metro folytatás is készülne, csak még nem akarják mutogatni, a multi sincs kizárva, az keményebb dió.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...