Itt a Marvel Rivals első előzetese

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a pletykák, március 27-én délután megérkezett a Marvel Rivals előzetese. A NetEase shootere ingyenes lesz, a zárt alfa verzió májusban startol majd.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Marvel új játékot lengetett be, majd  nem sokkal később kiszivárgott egy karakter lista is. Az információk helyesnek bizonyultak, a NetEase valóban a Marvel Rivals játékot fejleszti, a korábban kiszivárgott 14 karakter helyett azonban rögtön 18-at kapunk majd, később persze ez tovább fog bővülni – számolt be róla a Variety.

A zárt alfa verzióban Fekete Párduc, Doctor Strange, Groot, Hulk, Vasember, Loki, Luna Snow, Varázs, Magneto, Mantis, Namor, Peni Parker, Mordály, Skarlát Boszorkány, Pókember, Vihar, Űrlord és Megtorló lesznek.

A NetEase elmondása szerint a csapatokra bontott (6v6) shooterben a játékosok egyedi képességgel rendelkező karakterekkel csatázhatnak egymással, a Marvel Multiverzum által ihletett, rombolható környezetben. Az előzetesben jól látszik, hogy valóban, minden karakter személyre szabott tulajdonságokkal bír.

A fejlesztők jelentős megjelenés utáni frissítéseket ígérnek, minden szezonban új karakterekkel, pályákkal és további tartalmakkal. A játék PC-re érkezik majd, a zárt alfa pedig majd májusban rajtol. A tesztelésre a játék honlapján lehet regisztrálni, egy form kitöltésével.

A regisztráció során egyébként a játék minimum gépigénye is kiderül, ami a következő:

Rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-6600K vagy AMD Ryzen 5 1600X
Memória: 12 GB RAM
Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 1060 vagy AMD RX 580
DirectX: Version 12
Szélessávú internetkapcsolat
70 GB szabad hely

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...