Szerverproblémák mételyezik a TopSpin 2K25 egyjátékos módját

Link másolása
Bár azon, hogy egy játék single player tartalmaihoz is már kötelező az állandó netkapcsolat, nem illik meglepődni 2024-ben, ezzel együtt elvárható lenne, hogy a szerverek stabilan működjenek.

Az általunk is tesztelt TopSpin 2K25 egy élvezetes és hiánypótló teniszjáték, ahol többek között saját játékosunkat is létrehozhatjuk, és végigvezethetjük egy teniszcsillag karrierjének egyes állomásain, miközben világklasszisok száját kenhetjük el, persze, csak a tenisz szabályai szerint. A játék pont a jól működő játékmenete miatt is részesült igen pozitív fogadtatásban, viszont a játékosok mégsem elégedettek.

Az ok a játékon kívül keresendő, mivel az egyjátékos tartalmakhoz való hozzáférés is állandó netkapcsolatot igényel. Ez a mai világban nem számít már annyira nagy dolognak, még akkor sem, ha az egyjátékos rész ténylegesen nem igényelné az online jelenlétet. A probléma viszont az, hogy a jelek szerint a szerverek egyszerűen nem működnek megfelelően, sokak számára játszhatatlanná vált a karrier mód, sőt az előrehaladásuk is elveszett.

Itt érdemes lehet megjegyezni, hogy a játék online szolgáltatásait 2026. december 31-ig biztosítja a 2K, viszont a cég "fenntartja a jogot, hogy a szolgáltatást előzetes értesítés nélkül megszüntessék". Természetesen az is előfordulhat, hogy kitolják majd a szerverek élettartamát, viszont a tenisz szerelmeseinek érdemes számolnia azzal a lehetősséggel, hogy erre nem kerül sor. A TopSpin 2K25 2024. április 23-án jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...