Érdekességek a Warhammer 40K: Space Marine II kiszivárgott művészeti albuma alapján

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 6.
  • Pletyka
Link másolása
A szeptemberben érkező játékhoz tartozó művészeti anyag látott napvilágot, ami alapján a szemfüles rajongók kiszúrták, hogy a játék PvP-móddal is érkezik, amelyben Astartes az Astartes ellen küzdhet majd.

Szeptemberre várjuk a Focus Entertainment kiadásában és a Saber Interactive fejlesztésében készülő Warhammer 40000: Space Marine II-t, ami újból elhozza a TPS akciót a rendkívül sötét és brutális jövőbe. Egy nemrég kiszivárgott művészeti anyag alapján viszont nem csak a Tyranid fenyegetés lesz az egyetlen veszély, amivel szembenézhetünk.

A játék teljes művészeti albuma felkerült YouTube-ra, amit aztán egy Reddit-felhasználó elemzett ki. A látványos képeken felül olyan játékmeneti elemeket is kiolvasott belőle a rajongó, mint a PvP mód érkezése, ahol viszont csak űrgárdistaként csaphatunk majd össze. A mód klán támogatást is kap, klánunk lobogóját is személyre szabhatjuk. A PvE módhoz kapcsolódóan kapunk majd egy bázist is, ahol fejleszthetjük felszerelésünket. Az album ezen felül bemutatja az legtöbb ellenfelet, a főellenségeket és az összes fegyvert is.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy az ilyen albumok főleg koncepcióképeket tartalmaznak, így gond nélkül előfordulhat, hogy egyes tárgyak, lények, sőt játékmódok nem kerülnek be a játék végleges verziójába. A Warhammer 40000: Space Marine II a tervek szerint szeptember 9-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

1.
1.
shatterhand
Remélem lesz benne pvp. A co-op lehetőség pont nem hiányzott max úgy mint az első részből (nem a sztorihoz kapcsolódva). Ellenben a multi nagyon is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...