Kezdetét vette az Apex Legends 21. szezonja

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 7.
  • Videó
Link másolása
A Respawn battle royale játéka továbbra is él és virul, tegnap már a 21. szezon vette kezdetét. Az Upheaval egy új hőssel és az átdolgozott Broken Moon térképpel erősít, de az igazi változások a motorháztető alatt érhetőek tetten.

A május 6-án elindult Season 21: Upheaval egy új Skirmisher Legendet adott a névsorhoz. Alter taktikai képessége a Void Passage, amely lényegében egy portál megidézését jelenti, amivel a hősnő áthatolhat a mennyezeten és a falakon. Még a haláldobozokat is megtekintheti a falakon keresztül és kilophat belőlük egy tárgyat.

A Void Nexus képességgel pedig egy transzlokátort telepíthet, ahová a csapata bármikor átteleportálhat, még akkor is, ha éppen downolták őket.

A legfrissebb szezon további újdonságai közé tartozik a Solos játékmód visszatérése hathetes takeoverként, kiegészítve respawn-tokenekkel és előre frissített fegyverekkel. Jelentősen megváltozott a Broken Moon térkép, miután az Olympus nekiütközött, eltávolítva ezzel a Promenade-et, miközben új síneket és Fellorfluidokat adtak hozzá.

A szezon további újdonságait, változásait ezen a linken találod.

1.
1.
Khaszás
Nem tudom honnan vetted ezt a sületlenséget :) Apex season mindig keddenként startol De ha a videot is végig nézted volna akkor ott is ott van a végén :D Amúgy a többi az stimmel :D Szóval ma azaz 05.07 kb 19:00 óra körül szokott :) Általába 20:00-fele müködő képes is létszámtól függően :'D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...