Demót kapott a Banishers: Ghosts of New Eden

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 10.
  • Letöltés
Link másolása
Három hónappal a teljes változat megjelenése után próbálhatjuk ki a Banishers: Ghosts of New Eden-t, hiszen megérkezett a szellemvadászós anyag demója. Az első komplett küldetést játszhatjuk végig benne.

A Don't Nod és a Focus Entertainment úgy döntött, hogy három hónappal az alapjáték megjelenése után teszi elérhetővé a Banishers: Ghosts of New Eden demóját. Az okot nem tudjuk biztosan - talán nem úgy fog az egyébként remekül sikerült játék, mint ahogy azt a kiadó remélte? A kipróbálható változat mindhárom platformon, azaz PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is elérhető.

A demóban az első küldetést játszhatjuk végig, és akik befejezik a missziót, és úgy döntenek, hogy megvásárolják a teljes játékot, ott folytathatják a megható kalandot, ahol abbahagyták.

A narratívára összpontosító Banishers: Ghosts of New Eden februárban érkezett meg, a sztori két szerelmes szellemvadász, Antea és Red körül forog, ám nő váratlan halála kemény döntések meghozatalára kényszeríti Redet, ha vissza szeretné hozni szerelmét az élők sorába. Öt különböző befejezést kapott a játék, segítve ezzel az újrajátszhatóságot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...