Izlandon tartottak podcastet a Hellblade 2 fejlesztői

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 17.
  • Videó
Link másolása
A kedden megjelenő játék marketing-kampányának részeként egy exkluzív adást szenteltek a cselekmény helyszínéül szolgáló Izlandnak. A műsorban nemcsak a lenyűgöző tájat csodálhatjuk meg, de a játékba is bepillantást nyerünk.

Bár a hónap egyik, ha nem legnagyobb megjelenéséről van szó, zavarba ejtően nagy volt a csend a Senua's Saga: Hellblade 2 kapcsán. Ha lett is volna komolyabb marketing, azt valószínűleg elnyomta volna a stúdió bezárások és a rájuk érkező reakció zaja, kérdés, hogy ezzel mennyire számoltak előre az Xboxnál.

Most viszont teljes sebességre kapcsoltak a készítők. Nem egy egyszerű trailert vagy játékmeneti betekintést kaptunk, hanem egy teljes podcastet szenteltek a pikt lány drámájának és pokoljárásának. A lehengerlő, másvilági táj látványán túl a fejlesztés részleteibe is betekintést nyerhetünk, de még egy kis ízelítőt is kapunk a játékból.

A Senua's Saga: Hellblade 2 május 21-én jelenik meg PC-re és Xbox Series X/S-re, a játék a megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...