SGF 2024: A Palworld is ott lesz a Summer Game Festen

Link másolása
Ráadásul a fejlesztők ígérete szerint egy nagyon izgalmas frissítéssel is készülnek, ami számos régóta várt funkciót hoz majd el a játékba, de bővebbet egyelőre nem árultak el.

A megjelenésekor tapasztalt óriási siker mellet hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a Palworld bizony még mindig korai hozzáférésben van, és még igen sok fejlesztés vár a Pocketpair csapatára. A legutóbbi nagy frissítés meghozta a játék első raid bossát, a fejlesztők pedig most belengették, hogy készülőben van egy újabb nagy update.

A Pocketpair X-en jelentette be, hogy ők is ott lesznek a Summer Game Fest műsorán, ahol a játék legújabb frissítését is bemutatják majd. Egyelőre annyit árultak el, hogy számos várva-vár feature és tartalom érkezik majd a játékba, de pontos részleteket nem közöltek, ahogy azt sem, hogy melyik nap várható a bejelentés.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...