Rengeteg ellenség típus várhat majd ránk a Black Myth: Wukongban

  • Írta: osan
  • 2024. május 21.
  • Pletyka
Link másolása
Több érdekes pletyka is felütötte a fejét az augusztusban érkező játékkal kapcsolatban, mint például, hogy nagyjából 160 különböző ellenségre számíthatunk majd, de a főellenségek száma is hangzatos, azt 80-ra taksálják.

Az Insider Gaming szemfüles munkatársai vették észre Lunatic Ignus nevű X-felhasználó posztjait, melyekben az augusztusban érkező Black Myth: Wukongról tesz közzé több érdekes információt is.

Ignus szerint már megjelenéskor elérhető lesz az Új játék+ lehetőség, több befejezést is láthatunk majd, nagyjából 160, vagy annál kicsivel több ellenség típus lesz a játékban, illetve főellenségekből is el leszünk látva rendese, hiszen azokból több, mint 80-ra lehet számítani. A legérdekesebb pedig az, hogy kicsivel könnyebb alkotásról lesz szó, mint a többi soulsborne-játék esetében.

A tegnapi nap folyamán a játék egy új trailert is kapott, melyben a bossokra fókuszálnak, érdemes ránézni, igazán akciódús 2 percről van szó. A Black Myth: Wukong augusztus 20-án fut be PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
hedzsooo
Be'zony, a keszitoit meg lehet pl. talani artstation-on, annonan is pl. konnyen meglehet becsulni hogy ezek a szamok bizony nem a levegobol vannak, hanem sac/kb. elegge pontosak, megbizhatoak. Persze nem mindig kerul egy az egyben minden a jatekba amit megterveztek de amit szerintem pl. megosztottak Artstation-on is, azok mind benne lesznek majd, bizony am! ;D Nalam #GOTY2024 , akarcsak a KCD2. Kicsit en felek is hogy majd az egyik a masik miatt nem kap eleg elismerest, a hatterbe szorul, pedig bizony mind a ketto bombasikernek igerkezik eddig nagyon erre az evre, mind a ketto nagyon de nagyon EPIC kalandnak igerkezik Action-RPG kat.-ban!!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...