Valami készül a Starfield háza táján

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 3.
  • Pletyka
Link másolása
Rajongók fedezték fel, hogy a Bethesda játékának Steam-verzióján a bejelentettnél több változást eszközöltek a fejlesztők. A nagy mennyiség pedig sokak szerint valami új és nagyszabású érkezését jelenti.

Épül, szépül a Starfield, ami a legutóbbi patch-ben olyan feature-öket kapott meg, mint a várostérképek vagy Series X-en a 60 fps-es mód, hogy a számos optimalizációról és hibajavításról már ne is beszéljünk. Úgy fest, hogy közel sem végeztek még az ilyen jellegű frissítésekkel, bővítésekkel a fejlesztők, legalábbis az adatbányászok szerint. A SteamDB oldalán nyomon követhető fájlnaplók alapján ugyanis rengeteg változtatást végeztek már eddig is a játékon a háttérben.

Ezek a be nem jelentett frissítések azért is érdekesek, mert így májusban több újdonság érkezett a játékba, mint márciusban és áprilisban együtt véve. A tapasztalatok alapján az ilyen esetekben valamilyen nagyobb frissítésnek ágyaznak elő, és ugyan ősszel érkezik a Shattered Space, nem valószínű, hogy a május frissítéssel érkező módosításokkal erre készülnének fel.

Ugyan csak spekuláció, viszont nem kizárt, hogy a következő Xbox Games Showcase műsorán hivatalos bejelentést is kaphatunk erről az egyelőre titokzatos, és végső soron meg nem erősített update-ről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...