Nyílt bétát tart a UFL

Link másolása
Az EA Sports FC és az eFootball kihívójának bétája három napig lesz elérhető konzolosok számára, sőt már most előtölthetjük a játékot, viszont a megjelenési dátumról még nincs hír.

Bár úgy tűnhet, hogy sok focis játékok kapunk, a valóság az, hogy ez leginkább az évente jelentő FIFA-részekből állt. A sorozat ugyan nevet váltott, viszont évek óta nincs érdemi kihívója ezen a téren. A közelmúltban felröppent a pletyka, hogy a 2K készítheti el az új FIFA-játékot, a UFL-ről pedig már 2021 óta tudunk.

A Christiano Ronaldo támogatásával készülő játékot 2016 óta fejleszti a Strikerz Inc., tavaly ősszel pedig meg is tartották a zárt alfa tesztjüket. Most egy újabb mérföldkőhöz érkezett a játék: június 7 és június 9. között elérhető lesz a játék nyílt béta változata. A teszt kizárólag konzolokon lesz elérhető, sőt PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is már előtölthetjük a játékot.

Az, hogy mikor várható a játék teljes verziójának megjelenése, egyelőre nem ismert, bár a nyílt béta alapján arra számíthatunk, hogy hamarosan már a végleges játékban rúghatjuk a bőrt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...