Augusztus végén jelenik meg az Akimbot

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Két robot váratlan szövetségén múlik az univerzum sorsa, a megoldást pedig a fegyverek, a robbantások, és természetesen a száguldás jelenti. A jövő héten elérhető lesz a játék demója PC-n.

Kevesebb, mint egy hónappal a játék bejelentését követően ismertté vált a megjelenési dátum is, ami ráadásul nem egészen három hónap múlva lesz. Az Akimbot hangulata és látványvilága egyszerre könnyed, mégis véresen komoly. Evilware, a rossz útra tért tudós káoszba borítaná a világot, az univerzum pusztulását pedig csak Exe és váratlan társa, Shipset tudja megállítani.

Az eddigiek alapján egy klasszikus TPS akció-kaland játékot kapunk majd, ahol a harcon felül űrhajók irányítása és némi versenyzés is vár ránk. Június 10-én indul a következő Steam Next Fest, aminek keretein belül PC-n elérhető lesz a játék demója is.

Az Akimbot megjelenése még a nyáron, pontosan augusztus 29-én esedékes, ekkor válik elérhetővé PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is.

1.
1.
memoryman
Na erre kiváncsi vagyok! Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet. Munka utáni kikapcsolódáshoz tökéletes lehet. Meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...