Palworld - technikai nehézségei lehetnek a Nintendo Switch-portnak

  • Írta: osan
  • 2024. június 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A héten, pontosabban csütörtökön érkezik a Palworld legújabb nagyobb frissítése, mellyel majd valószínűleg be is jelentik a PlayStation-portot a játékhoz. Felmerül a kérdés, hogy a Nintendo konzoljára is tervezik-e elhozni az alkotást, azonban ez technikai jellegű problémákat vonna maga után – derül ki egy interjúból.

A tegnapi nap folyamán teaselték be, hogy PlayStation-konzolokra is bejelenthetik a népszerű és hatalmas médiavisszhangnak örvendő fegyveres Pokémon-szerű játékot, a Palworldöt. Azóta megjelent a Game File interjúja, melyben a Pocketpair vezérigazgatójával, Takuro Mizobéval beszélgetnek.

Mizobe elmondása szerint nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy a Nintendo kézikonzoljára is portolják a játékot, azonban technológiai szempontból ez hatalmas kihívásokkal járna – mint tudjuk a Switch-portok nem a legjobb állapotokban jelennek meg mindig, mint a Mortal Kombat esetében sem történt úgy.

Csütörtökön jelenik meg a játék legújabb nagyobb kiegészítőfrissítése, a Sakurajima, mellyel nemcsak egy teljesen új szigetet kapnak a játékosok, de egy PvP arénamódot is, illetve dedikált szervereket konzolon. Mizobe elmondta, hogy a PvP-mód egyelőre csak kísérleti jellegű, de nagy álma, hogy igazi PvP-módot érjenek el a Palworldben, olyasmit, mint az Ark-játékok vagy a Rust tud felmutatni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...