Továbbra is fejlesztés alatt áll a Beyond Good and Evil 2

  • Írta: osan
  • 2024. június 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Most már hivatalosan is a történelem leghosszabban készülő játékáról beszélhetünk, mikor a Beyond Good and Evil folytatása kerül szóba. Lassan már 16 éve fejlesztés alatt álló játékról most a fejlesztők megerősítették, hogy továbbra is folynak a munkálatok, azonban ennél többet nem sikerült elárulniuk.

Eredetileg még 2008-ban jelentették be a Beyond Good and Evil folytatását, azóta kaptunk már pár kedvcsináló videót, illetve fejlesztői videókat is, de mostanában, az elmúlt pár évben mintha csendesen elkaszálták volna a játékot, hiszen semmi hír nem érkezett felőle, maximum feltűnt egy-egy pénzügyi jelentésben.

Most, hogy megjelent az eredeti játék 20. évfordulós kiadása, számos információt elárultak a fejlesztők több X-posztban, és az egyik az volt, hogy még mindig fejlesztés alatt áll a második rész. Ennél többet viszont nem tudni, hogy mikor fognak róla hivatalos keretek között is beszélni, esetleg mikor láthatunk a játékról megint valamilyen felvételt, azonban a 20. évfordulós kiadásban találhatunk pár utalást a folytatásra is.

Érdekesség, hogy ha tényleg megjelenik egyszer a Beyond Good and Evil 2, akkor lelöki trónjáról a Duke Nukem Forevert, hiszen Duke Nukem kalandja „csak” 14 évig készült, amit már most leelőz a Beyond Good and Evil folytatása a maga 16 évével – csak jelenjen meg egyszer tényleg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...