A folytatásra is találunk utalásokat a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Editionben

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 21.
  • Hír
Link másolása
A közelgő évfordulós remasterben találunk egy olyan extra küldetést, amely többet is elárult majd a Beyond Good and Evil 2-vel való narratív kapcsolódásról. Ezek szerint a Ubisoft még nem tett le a folytatásról.

Sajnos nem hallottunk semmit a legutóbbi Ubisoft Forwardon és a Summer Game Festen sem a Beyond Good and Evil 2-ről, sőt gyakorlatilag évek óta csend honol felőle. Habár időközben felreppentek szóbeszédek a Ubisoft Montpelliernél zajló állítólagos szörnyű munkakörülményekről, ami kétségkívül nem tett jót a munkálatoknak. Ki tudja, hányszor indították újra vagy tervezték át a fejlesztést.

Egy biztos, a kiadó továbbra is számol a Beyond Good and Evil 2-vel, hiszen a Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition weboldalán olvasható adatlap szerint egy olyan küldetést is tartalmazni fog az évfordulós kiadás, amely a második résszel való kapcsolatra utal majd.

"Tudj meg többet Jade gyerekkoráról és a  Beyond Good and Evil 2-vel való kapcsolatáról a Hillys-szerte zajló új kincsvadászatnak köszönhetően. Gyűjts exkluzív kozmetikai jutalmakat a játék során és fedezd fel a bolygót." - olvasható a leírásban.

"Az új exkluzív küldetés többet is elárul majd a  Beyond Good and Evil 2-vel való narratív kapocsról, bemutatva a Ubisoft tartós elkötelezettségét a frencsájz iránt."

Mi ez, ha nem egy burkolt bejelentés? Szóval, továbbra is él a remény.

A Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition június 25-én debütál PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen. A játék egyébként elérhető lesz Ubisoft+ előfizetéssel is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...