Túl a 11 millió játékoson az XDefiant

Link másolása
A Ubisoft elmondása szerint az ingyenes FPS játékuk rendkívül népszerűnek mondható, és tekintve, hogy nagyjából egy hónapja jelent meg, ez a szám ennek a sokszorosára nőhet.

Yves Guillemot egy vele készült, belsős interjúban elárulta, hogy a Ubisoft franchise-okból építkező, ingyenes PvP FPS játékuk, az XDefiant, a májusi megjelenése óta már 11 millió játékost vonzott be, és tekintve a játék live-service mivoltát, ez a szám garantáltan növekedni fog a jövőben.

Bár az egyidejű játékosszámról nem árultak el részleteket, a valós, hogy az XDefiant kifejezetten népszerű alkotás lett. A kezdeti problémák ellenére is élvezetes, pörgős akció miatt sokan a Call of Duty esélyes kihívójaként tartják számon, viszont hosszú út vezet még addig, hogy a Ubisoft játéka ezen a téren megszorongassa az Activision monolitját.

Az XDefiant folyamatos fejlesztése és bővítése révén több ismerős frakció is bekerül majd a játékba, valamint átalakul a fejlődési rendszer is, vélhetőleg a július 2-án induló első szezon előtt. Az XDefiant 2024. május 21-én jelent meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
memoryman
"megjelenése óta már 11 millió játékost vonzott be"
Kiváncsi leszek mi lesz ezzel a játékkal egy év múlva. Nem kívánom, hogy bukjon, csak az ilyen számokkal dobálózás kicsit olyan AAAA-s dolognak tűnik. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...