Nemsokára visszatér a PlayStation Stars

  • Írta: osan
  • 3 napja
  • Érdekesség
Link másolása
A PlayStation hűségprogramja, mely során különböző digitális kiállítandó ereklyéket, illetve játékokra és digitális egyenlegre beváltható pontokat gyűjthetünk, lassan egy hónapja nem elérhető, azonban nemsokára visszatér a szolgáltatás.

2022 végén debütált a PlayStation hűségprogramja, ami csak a telefonos applikációban volt elérhető. A megjelenéskor ugyan a Sony úgy nyilatkozott, hogy konzolokba is integrálják a rendszert, de ez azóta sem történt meg, ami viszont megtörtént az az, hogy egy hónapja leállt a szolgáltatás.

Nem tudni miért nem elérhető jelenleg a program, de már nagy erőkkel dolgoznak az ügyön és bejelentették, hogy a közeljövőben újra számíthatunk arra, hogy régióról régióra ismét hozzáférhetünk majd a programhoz.

A PlayStation Stars hivatalos oldalán választ találhatunk olyan kérdéseinkre, mint például: ugyanaz lesz-e a szolgáltatás, mint előtte volt – igen -, gyarapodtak-e pontjaink, ha aközben vásároltunk, míg nem volt elérhető a szolgáltatás – igen -, vagy hogy megmaradtak-e a felhasználatlan pontjaink – ugyancsak igen.

A pontos dátuma, hogy kishazánkban mikor lesz újból elérhető a PlayStation Stars ismeretlen, de ez ne tartson minket vissza a vásárlástól, főleg, hogy nemrég indult a PlayStation évközi akciója, mely során több ezer cím került leértékelésre.

1.
1.
crytek
A MS is mokolhatna valamit ezen a rewardson... 104 nap elment már csak 174 nap felesleges bing keresések tömkelege és megvan a 15 ezres alza kupon :)

Tehetnének bele game pass-t is vagy valami értelmeset + amivel jobban lehet gyűjteni a pontokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...