A Battlefield 2042-be látogat a Dead Space

Link másolása
A közkedvelt túlélő-horrorjáték és a nagyszabású, multis FPS közös eseményt tart júliusban, amihez egy új játékmód, no meg rengeteg megszerezhető holmi is társul.

Ha azt mondjuk, hogy Dead Space, akkor a klausztrofób hangulat, az űrbéli, idegen rémségek, a csonkolás és a túlélés jut elsőre az eszünkbe. Ehhez hasonlóan a Battlefield-játékok kapcsán a grandiózus csaták, már-már taktikai játékmenet és a realizmusra helyezett hangsúly ugrik be. Hogy a két franchise hol tud találkozni? Hát, az Ishimura fedélzetén is voltak fegyveres őrök, láttuk, hogy mire mentek a necromorphokkal szemben.

Bízzunk benne, hogy a július 9-én induló The Outbreak esemény keretein belül jobb esélyeink lesznek. Ez az event a hetedik szezon részeként élesedik majd, és egyfajta kimenekítős játékmódot tartogat, ahol a Dead Space-ből ismerős felszereléseket használva kell megfékeznünk az idegen hordát, akik látványosan nem tűnnek necromorphnak.

Az esemény csak egy hétig, július 16-ig tart, így érdemes lesz kihasználni majd. Ugyan az X-poszt alatti kommentek alapján nem mindenki örül a kollaborációnak, érdekes lesz látni, hogy a két franchise mégis hogyan fogja kiegészíteni egymást. Érdekesség, hogy az a Motive is a Battlefielden dolgozik, akik a Dead Space remake-t is elkészítette.

1.
1.
Zisten
PlayStation 5 gépemen már benyomta a trailert is hozzá.
Jó lesz ez a kis móka.
Egyfajta Zombi mód.
https://www.youtube.com/watch?v=lx9JqMaEAqs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...