A Game Passbe tarthat a Modern Warfare III

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 11.
  • Pletyka
Link másolása
A Call of Duty-sorozat legutóbbi darabja a pletykák szerint már ebben a hónapban bekerülhet a kínálatba, bár a lelkesedéig megéri megvárni a hivatalos bejelentést.

A tavalyi Call of Duty kapott hideget-meleget (főleg hideget), nemcsak a nyúlfarknyi kampány, de nem túl eredeti és igencsak szűkös multis kínálat miatt is. Persze, a különböző szezonális frissítések révén szépen felbővült mára a játék, de akiknek alapvetően az egyjátékos kampány a lényeg, azoknak elrettentő lehetett a 70 dolláros árcéduláért kapott nagyjából 3 órányi tartalom.

Az Activision Blizzard felvásárlása óta várják az emberek, hogy a Microsoft mikor fogja elárasztani az Xbox Game Pass-t a kiadó játékaival, viszont a jelek szerint áradásról szó sincs. Lassan, csepegtetve kapunk majd olyan címeket, mint a Diablo IV, ősszel az új Call of Duty, időközben pedig a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy vagy a Spyro Reignated Trilogy. A legújabb hírek szerint pedig a tavalyi CoD is bekerül a katalógusba, ráadásul még ebben a hónapban.

A Microsoft szokásai szerint valamikor a jövő héten jelenthetik be, hogy melyik címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata a következő két hétben, így érdemes megvárni ezt az ünnepléssel, ugyanakkor a jelek arra utalnak, hogy igenis van valóságalapja a dolognak, többek között a szolgáltatás árának növelése és az előfizetői csomagok átstrukturálása is.

1.
1.
vanpear
MWIII Game Pass-ban ritka kincs. Jó, ha van, de jobb ha nincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...