Traileren a .45 Parabellum Bloodhound

Link másolása
Trailert kapott a Sukeban Games új játéka, a PS1-es érát idéző .45 Parabellum Bloodhound Cyberpunk Active Time Action. Az ízelítőből jól látható, hogy a címhez hűen egy sötét cyberpunk hangulatú retro játékról van szó.

Még a hó elején írtunk arról, hogy új játékot jelentett be a Sukeban Games. A VA-11 HA11-A: Cyberpunk Bartender Action fejlesztői ezúttal a pixelart helyett az alacsony polygonszámú grafikát választották, hogy egy igazán retro játékot tárjanak a nagyérdemű elé. A .45 Parabellum Bloodhound: Cyberpunk Active Time Action a már említett grafikai megoldással és a rögzített kameraállással ugyanis a Sony legelső konzoljának aranykorába fogja visszaröpíteni a játékost, olyan címeket megidézve mint a Parasite Eve vagy a klasszikus Resident Evil.

A sötét cyberpunk stílusú játékhoz most pedig egy trailert is kaptunk, amin jól látszik, hogy a maximumra lesz járatva az a bizonyos nosztalgiafaktor.

Megjelenési dátumról egyelőre még nincs értekezésünk, viszont azt már tudjuk, hogy PC-re fog érkezni a program, a Valve platformján, a Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...