GC 2024: Hatalmas lesz az Xbox műsora a Gamescomon

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 2.
  • Rendezvény
Link másolása
Kiderült, hogy milyen címekkel készül az Xbox az idei Gamescomra és nem fogunk csalódni: több, mint 50 játékot fognak felvonultatni, a standnál lesz egy színház, fotó lehetőségek, egy Gear Store és még sok-sok más. Azoknak pedig, akik nem tudnak élőben részt venni az eseményen, érdemes lesz online követni azt.

Több, mint 50 címmel készül az Xbox az idei Gamescom műsorára. A játékok természetesen az Xbox Game Studiostól, a Blizzardtól, a Bethesdától és több külsős fejlesztőtől várhatóak. A jelenlévők ezek közül párat ki is próbálhatnak, pontosabban a következőket:

  • Age of Mythology: Retold
  • Ara: History Untold
  • Diablo IV: Vessel of Hatred
  • Fallout 76: Milepost Zero
  • The Elder Scrolls Online: Gold Road
  • Towerborne

 

A színház színpadján pedig exkluzív műsort fognak tartani az Avowed-ból, az Indiana Jones and the Great Circle- ből, illetve a Starfield: Shattered Space-ből is.

A Blizzardtól várhatóan a Diablo és a World of Warcarft lesz terítéken. A külsős fejlesztőktől pedig olyan nagy durranásokra számíthatunk, mint a Star Wars Outlaws, a Space Marine 2, az Atomfall, illetve a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl is feltűnik majd. A kevesebb költségvetésű játékok is reprezentálva lesznek, hiszen a Squirrel with a Gun, a Winter Burrow, és a Creatures of Ava is bemutatásra kerül.

A teljes posztot és ezzel a leírást az Xbox hivatalos honlapján találhatjátok meg, ahol tovább részletezik, hogy a résztvevők majd mire számíthatnak.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
crytek
#2: Idén nem lesz új forza már szóval azt max jövőre jelentik be egy hasonló vagy saját eseményen 2025 Q2 környékén..
2.
2.
ATi0021
Jó lenne egy Forza Horizon 6 bejelentés is, ha már a 4-et nyugdíjba küldték.
1.
1.
crytek
Nézzük majd ezerrel.


Közben jött egy ilyen hír is:

"We can reveal that Microsoft and Activision have formed a new smaller team within Blizzard comprised of King and various other employees to work on "AA" games, based on existing Blizzard franchises like Overwatch, Warcraft, StarCraft, and beyond"

Jóféle single warcraft de jó is volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...