GC 2024: Az apokalipszis lovasai újra nyeregben, visszatér a Darksiders

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ Nordic este lezajlott rövidke bemutatójában volt egy nyúlfarknyi kis kedvcsináló, amiből megtudhattuk, nagyban készül egy új Darksiders-epizód.

Az évek során megjelent Darksiders-epizódokban már mind a 4 lovas nyeregbe pattant valamilyen formában, hogy rendet tegyenek az armageddon viszontagságai között, és nagyon úgy tűnik, hogy a világ egyensúlya ismét felbillenni látszik a legújabb ízelítő láttán.

A kommentszekcióban rengetegen kérlelig, hogy a negyedik számozott rész érkezzen a népszerű akció-kaland hack and slash-hez, hogy végre ne csak egy spinoff formájában lehessen aprítani az utolsó lovassal. A videó igen rövid és nem sokat árul el, rögtön a lényegre tér, a tűzet eregető tanács felszólít, lehet készülni egy újabb menetre: "Be prepared to ride again..."

A sejtelmes teaser megmozgatta sokak fantáziáját, remélhetőleg a hónap közepén induló Gamescomon többet is láthatunk a készülő alkotásból.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
cyberstaker
Ezúttal talán sikerül majd túlszárnyalni a ps2-es grafikát :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...