Ismét beindultak a találgatások a Half-Life 3-ról

Link másolása
Soha nincs vége a Half-Life 3 teóriáknak. Most a Valve Project White Sands kódnevű rejtélyes játékáról feltételezik a rajongók, hogy az lesz Gordon Freeman történetének folytatása.

Ismét beindultak a találgatások a Valve klasszikusának harmadik etapjáról, a Half-Life 3-ról. A mostani pletykák forrása egy Reddit-poszt, amiben Natasha Chandel szinkronszínésznő portfólióját elemezve vették észre a Project White Sands című be nem jelentett Valve-projektet. Bár azóta a művésznő az oldaláról már eltávolította azt, ez nem gátolta meg a rajongókat, hogy teóriákat gyártsanak a rejtélyes játékkal kapcsolatban és meglepő módon, ismét arra a következtetésre jutottak, hogy ez Gordon Freeman kalandjának új része lesz.

Ezt arra alapozzák, hogy a White Sands az Amerikai Egyesült Államok hadseregének egy rakétakísérleti telepe, ami Új-Mexikóban található, ugyanabban az államban ahol a Half-Life első része is játszódik. Továbbá bíznak abban is, hogy a legutóbb megjelent Half-Life: Alyx sikere ösztönzőleg hat Gabenékre, hogy végre befejezzék azt, amit elkezdtek és lezárják Gordon Freeman történetét.

3.
3.
szasza88
Ezt a HL dolgot már elengedtem. Hihetetlenül boldog lennék, ha egy métó folytatást vagy lezárást kapna a széria. Reálisan nézve azonban erre kb. nulla esélyt látok. Durva belegondolni, hogy a HL2 EP2 2007-ben jelent meg. Aki abban az évben született ma már 17 éves. Ha valaha készülne is folytatás, az már csak emiatt sem vehetné fel a fonalat ott, ahol az Episode 2 abbahagyta. Ami miatt mégis a leginkább szkeptikus vagyok egy új HL játék fejlesztésével kapcsolatban, az a Valve felépítése és működési filozófiája, ami a hírek szerint nem kedvez egy ennyire ambiciózus vállalásnak. Meg hát lássuk be, hogy a Steam durva hasítasa mellett talán érthető,hogy az ott dolgozók nem éreznek késztetést napi 13-16 óra programozásra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...