Bemutatkozott a Tales from the Mabinogion

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Assassin's Creed-játékok és a Warhammer Online veterán fejlesztője osztotta meg, hogy készülőben van egy kalandjátéka a walesi mondák és történetek alapján, de csak jövőre játszhatunk vele.

Stevan Anastasoff neve ismerős lehet úgy az Assassin's Creed, mint a Warhammer Online játékosainak, ugyanis az úriember az Ubisoftnál és az Eidos-Montréalnál is megfordult az évek alatt. Az új szamizdat játéka a látottak alapján viszont merőben újszerű lesz úgy az alapötlet, mint a megvalósítás szempontjából. Kapásból az egész játék walesi nyelvű lesz, bár természetesen elérhető lesz az angol felirat is.

A nyelvválasztás nem véletlen, ugyanis a Tales from the Mabinogion a walesi mondák és legendák alapján készül. A királyságát megmenteni vágyó uralkodót irányítva kell átkelnünk az impresszionista tájon, hogy megoldást találjunk a Dyfed királyságát pusztító átkozott ködre. A trailer alapján ezen felül vadállatokat kell követnünk, és természetesen meg is kell velük küzdenünk.

A Tales from the Mabinogion a tervek szerint 2025-ben jelenik majd meg PC-re, azonban pontosabb dátumot egyelőre nem közölt a fejlesztő, ahogy azt sem, hogy megjelenhet-e más platformokra is, vagy sem. Reméljük, hogy egyre többet és többet tudunk meg a játékról a közeljövőben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...