Újabb jelek a Red Dead Redemption PC-s portjáról

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 13.
  • Pletyka
Link másolása
A játék PlayStation Store-oldalán szereplő leírás alapján legalábbis erre lehet következtetni, igaz, hivatalos bejelentés még nem érkezett ezzel kapcsolatban, így azt is nehéz megmondani, hogy mikorra várható.

Pár hónapja látott napvilágot a kiszivárgott az az informáicó, miszerint a Rockstar egyik legsikeresebb játéka, a Red Dead Redemption végre PC-re is megjelenik. A forrás kifejezetten megbízhatónak tűnt, mivel a Rockstar saját launcheréből nyerték ki adatbányászok. Ez még májusban volt, azóta viszont sem újabb kiszivárogtatott infó, sem pedig hivatalos bejelentés nem érkezett.

Most viszont a játék PlayStation Store-oldalán jelent meg a félreérthetetlen szöveg, miszerint a végre a PC-s játékosok számára is elérhető lesz, ráadásul a konzolos funkciókon felül több, kifejezetten PC-s feature-rel, mint az állítható felbontás és fps, a több monitoros támogatás vagy a különböző kiegészítők használata.

Bár ez hivatalosabbnak tekinthető, mint az adatbányászok által kinyert infó, sajnos egyértelmű bejelentés továbbra sem érkezett a kiadótól, így csak reménykedni tudunk, hogy John Marston története a PC-sek számára minél előbb elérhetővé válik.

5.
5.
Csabzz
#4 nemár tényleg:( sajnálod tőlünk a PS játékokat? dehát 3-5 évig várhatunk rájuk (már ha kiadják) miután már letelt a hype rá:( és talán még drágábban is vesszük release-kor mint ahogy ti anno PS-re megkaptátok
#1 igen, mert képzeld csak el hogy John-al olyan graf-on végigtolni a story-ját (és ami elindult RDR2 végén), mint ahogy az RDR2 kinézett és szerintem még plusz mechanikákat is hoznának be. Ez nem csak PC játékosoknak kedvezne! Lehet a PC-sek lesznek most a játszótér és később konzolokra hozzák be majd "hibátlanul" miután PC-n meglett a kötelező eladási kvóta. De lehet mint nálunk PC-seknél mikor bejelentenek egy port-ot, lehet a PC port-al együtt azt mondják hogy megkapják egyidőben a konzolosok is
4.
4.
Duka Zoltán
Mint ahogy engem se érdekel. Minek? Ps 5 is egy hatalmas csalódás, nincs rá semmi olyan ami húha lenne. Ps 4 legalább volt értelme mert akkor még nem tudtuk hogy jönnek pc re is.
2.
2.
Sakee
Ha valaki nagyon akarta akkor vett már egy használt konzolt és játékot is hozzá vagy gamepass vagy egyéb és kész is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...