GC 2024: Sniper Elite: Resistance - a rejtett háború veszélyei

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
A frontvonaltól távol, az elfoglalt Franciaország szívében egy titkos háború zajlik, melyet csak mi nyerhetünk meg Harry Hawker személyében. A Sniper Elite: Resistance valamikor 2025-ben érkezik.

Bejelentették a legújabb Sniper Elite-játékot, a Resistance-t, melynek története párhuzamosan fog játszódni az ötödik rész történetével, és benne a Special Operations Executive (SOE) egyik ügynökét, Harry Hawkert fogjuk alakítani.

Hawker felfedezi, hogy a nácik egy új szuperfegyverrel, a Wunderwaffe-val rendelkeznek, mely akár a háború végét is jelentheti – természetesen náci győzelemmel -, így nincs mit tenni, neki kell megakadályoznia őket az elfoglalt Franciaország szívében, egy titkos háborút vívva távol a frontvonaltól.

A játék nemcsak egyedülálló mesterlövész-mechanikákkal vár minket, de visszatér a röntgenes killcam, illetve egy epikus különálló történetet, számos propagandaküldetést, inváziómódot és feszült multiplayer-módokat is kapunk majd.

A Sniper Elite: Resistance valamikor 2025-ben jelenik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re. Már a megjelenés napján elérhető lesz a Game Pass kínálatában.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
Chdz
Egy AvP is jöhetne már tőlük, feltéve ha még náluk vannak a jogai...
3.
3.
Animejetix
Előző rész is megaodabaszós volt! Várjuk szeretettel!
2.
2.
Perseus84
#1: Találtam neked 1 cikket:

https://pcforum.hu/hirek/28111/szebb-emberek-kevesebbet-jatszanak-videojatekokkal
1.
1.
crytek
Ez a 78. részre se fog semmi újat mutatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...