GC 2024: Mozgásban a Lonely Mountains: Snow Riders

Link másolása
Megmutatta magát a Megagon Industries új játéka, a Lonely Mountains: Snow Riders. A síelős játék a a Lonely Mountains-széria legújabb része lesz, mely a Downhill szellemi utódaként szolgál.

Új résszel bővül a Megagon Industries sportjáték-sorozata, a Lonely Mountains. A Downhill szellemi utóda, a Snow Riders azonban nemcsak az alapsportágat cseréli le, de több újdonsággal is bővíti a sorozat szellemiségét. A játékban ugyanis helyet kap egy online multiplayer, valamint egy új skill-rendszer is, amivel vagány trükköket tanulhatunk. A játékot 4 módban játszhatjuk: kompetitív, co-operatív, solo és sandbox. Az első kettő nyilván a többjátékos játékmenetre vonatkozik, míg az utóbbi kettő a singleplayerben lesz elérhető.

A készítők elmondása szerint ráadásul a siker azon múlik, hogy a játékos mennyire tudja kihasználni a terület nyújtotta lehetőségeket ahhoz, hogy lendületet vegyen és ne essen el a síléccel. Ha ez utóbbi történik, akkor sincs baj, hamar talpra lehet állni, hogy folytassuk versenyt, maximum az előnyünkből veszítünk. A legjobb hír pedig, hogy nem kell attól rettegni, hogy az egyik fa mögül ránk ront a jeti, hogy szétmarcangoljon.

A játék várhatóan még ebben az évben megjelenik, azt azonban még nem tudjuk, hogy pontosan mikor, illetve a platformok közül is még csak a PC biztos, erre viszont már várólistázhatja az, aki szeretné. Bár nagy valószínűséggel, az előző részekhez hasonlóan ez is jön majd Xbox-ra, Playstation-re és Nintendo Switchre is.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...