Felújítva tér vissza a LEGO Harry Potter Collection

  • Írta: szlav
  • 2024. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Itt az iskolakezdés, a varázslók és boszorkányok is visszatértek Roxfortba, ezt pedig egy nagy bejelentéssel fejelte meg ma a TT Games. Komplett felújítást kap a LEGO Harry Potter Years 1-4 és 5-7.

Eddig is tudtuk, hogy valami készül a LEGO Harry Potter háza táján, a mai Back to Hogwarts napon pedig a TT Games végre lerántotta a leplet arról, hogy mit is teaseltek korábban. Nagyszerű hírünk van, ha szerettétek a LEGO Harry Potter: Years 1-4 és LEGO Harry Potter: Years 5-7 játékokat, október 8-án ugyanis egyetlen nagy kiadásban, LEGO Harry Potter Collection névvel érkezik a komplett felújított gyűjtemény.

A teljes sagát feldolgozó kollekció PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön csábítja majd a rajongókat, mégpedig natív 4K-s felbontással és 60 fps-es sebességgel. Habár a játékok alapvetően maradtak a régiek, az alaposan felújított látványvilág mellett némi játékmeneti finomításra is számíthatunk, ráadásul PC-n és PS5-ön DualSense támogatást is kapnak az epizódok. A digitális megjelenés idén október 8-án várható.

2.
2.
Prime
Na ne, ezt már hova adják ki újra? PS3 volt még mikor az 1-4 kijött Vita-n fejeztem be az 5-7-et idejét se tudom mikor. Plusz az a játék korából adódóan is jóval korlátozottabb mint a mostani TT Lego kiadások, szerintem ez kevés lesz.
1.
1.
crytek
Ekkora siker lenne a lego?? Pedig nem igen hallani a kasszarobbantásokat egyik résznél se...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...