Mortal Kombat 1 - bemutatkozik Sektor

  • Írta: pandaril
  • 2024. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
A hónap végén érkezik a játék első nagy DLC-je, a Khaos Reigns, és ennek apropóján az elérhetővé váló új karakterek közül is bemutatkozik egy ismerős arc.

Liu Kang újraalkotott világában Sektor is helyett kapott, aki a Lin Kuei egyik új vezetőjeként tér majd vissza. A két lábon járó arzenál harcolni is tud, nem is akárhogy. A harci páncélja csak felerősíti képességeit, hisz egy képzett harcosról van szó, aki szülei örökségét viszi tovább, és Sub-Zero leghűségesebb hadnagyaként vezeti a klánt társa távollétében.

A bejelentő videóból a DLC történetébe is kapunk egy kis betekintést. A Rend és a Káosz erői csapnak össze, és úgy fest, hogy a külső világ harcosai újból a Föld békéjét veszélyeztetik. Sektor Sub-Zero keresésre indul, és egy titokzatos császárnő is bekerül a képbe. Sektor, Cyrex és Noob Saibot szeptember 24-től, a DLC élesedésével egyszerre elérhető lesz a Kombat Pack 2, ami csak a DLC-vel együtt lesz kapható. Visszatérnek az Animalityk, amikoris nem mi, hanem egy dühödt vadállat végez ellenfelünkkel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...