Expeditions: A MudRunner Game - megérkezett az első szezon

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
Számos javítást és fejlesztést vonultat fel a Expeditions első kiegészítője, például megnyitja a kaput a co-op mód előtt, és barlangokba kalauzolja el a bátor felfedezőket.

Szeptember 5-től már az összes platformon (PC, Playstation, Xbox, Switch) elérhető a sárban, vízben dagonyázós felfedezős játék első nagy tartalmi frissítése, sok új lehetőséggel bővítve az alapjátékot. A kiegészítő különállóan nagyjából 7 dollárért kapható, de része az első-év, illetve a Supreme csomagnak.

A legnagyobb újítás a co-op mód: most már haverokkal is indulhatunk a felfedezésekre. Ahogy a korábbi játékokban is, itt is segíthetünk egymásnak, hogy kimentsük barátainkat szorult helyzetekből, vagy épp ők minket. Közösen használhatóak az eszközök, mint például a drón vagy a navigáció, amivel együtt alakítható ki a tervezett nyomvonal. 

Az új verzió másik nagy újdonsága a barlangok bejárást teszi lehetővé. Odabent lényegesen máshogy kell megtalálni az ideális útvonalat, és hatékonyan haladni pontról pontra. Bekerül a játékba a helikopter leszálló, amivel bármelyik eltévedt, elakadt járművünkhöz teleportálhatunk, gyorsítva a játék menetét. A megosztott videó még kitér egy kutató bázis fejlesztéséről is, nem titkolva, hogy egy későbbi marsi expedíciónak ágyaz meg. Az új feladatokhoz új járművek (Shiba Overlander, STEP-7249) és új specialisták is járnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...