Nem kell Game Pass előfizetés a Genshin Impacthez Xbox-on

Link másolása
A miHoYo játéka novemberben érkezik meg a platformra, és az előzetes információk szerint a multis játékmódokhoz szükség lett volna az előfizetésre. Ezt most cáfolta meg a kiadó.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb sikerének számító Genshin Impact egy újabb platformot készül meghódítani: az eredetileg PC-re, mobilokra, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re megjelent játék pár hónap múlva érkezik majd Xbox Series X/S konzolokra. Az öröm azonban nem volt felhőtlen, mivel egy ideig a játék előrendelői oldalán azt olvashatták a vásárlók, hogy a játék co-op és multiplayer módjaihoz szükség lesz Xbox Game Pass előfizetésre is.

Ezt most változtatta meg a kiadó, leszögezve, hogy a Genshin Impact egy ingyenes játék, és a többjátékos tartalmakhoz nem lesz szükségünk külön előfizetésre. Van ugyan egy fizetős előrendelői csomag, illetve az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára több játékon belüli csomag is elérhető lesz majd, viszont ezek mind opcionálisak. A Genshin Impact várható Xbox Series X/S-s megjelenése november 20-án lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...