Pacific Drive - trailer mutatja be az őszi nagy frissítést

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
Az idei év egyik kellemes meglepetése, a Pacific Drive egy nagyobb update-et kapott, így ismét érdemes bepattanni a volán mögé, hogy körbe nézzünk az anomáliák földjén.

Izgalmasra és minőségire sikeredett az Ironwood Studios játéka, amiben egy egyedi helyzetbe kerülünk, főként autónkra hagyatkozva kellett a sugárzástól, anomáliáktól tarkított Olympic zónában felkutatni az ott lévő titkoknak.

A játék tegnap egy nagyobb frissítést kapott, Drive Your Way címmel, ami megpróbálja megfűszerezni az élményt, a több új beépített játékmóddal. Választhatjuk a permadeath nehézséget, amiben értelemszerűen elhalálozáskor kezdhetjük elölről a játékot, a nehézség másik pólusán a Scenic Tour mód áll, amiben meghalni nem tudunk, és a sérülések is kevésbé számítanak majd. A videó leírás még egy módot (Mechanic’s Road Trip) említ, amiben sokkal több hangsúlyt kapnak a fejlesztések, javítások, kraftolás.

Ha mindez még mindig nem volna elég, a készítők elérhetővé tették a fenti módok elkészítéséhez is használt beállításokat, így tulajdonképp szabad kezet kapunk, hogy a játékot ott tegyük könnyűvé vagy növeljük a kihívást, ahol kedvünk tartja (sebzések, autó viselkedés, sugárzás észlelése, nyersanyag szükségletek, ...). Emellett még számos kozmetikai tartalom is érkezik, részint ingyen, részint a külön megvásárolható, Anomalous Customization Pack részeként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...