Készülőben a Star Wars Jedi befejező része

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 18.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts tegnapi befektetőknek tartott eseményén megtudhattuk mennyire jól fogyott a Star Wars Jedi: Fallen Order és Survivor, valamint az is kiderült, már nagyban dolgoznak a lezáráson a Respawn stúdiójában.

Most már teljesen hivatalos, a Cal Kestis főszereplésével futó Star Wars Jedi széria hamarosan trilógiává növi ki magát, ami egyben a lezárást is elhozza a fiatal Jedi történetéhez. A tegnap délutáni befektetőknek tartott tájékoztatón kiderült, az EA piaci növekedést tervez, és a következő 5 évben megduplázná a jelenlegi fogyasztói számát, ami ha minden jól megy, átlépné az 1 milliárdot.

Laura Miele, az EA elnöke egyebek mellett beszélt a széria eddigi sikereiről, a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Star Wars Jedi: Survivor együttesen 40 millió játékost szögezett a képernyők elé, és rendesen kitömte a fejlesztők és a kiadó zsebét, így sejthető volt egy esetleges folytatás. Miele elmondása szerint a Respawn stúdió csapata serényen munkálkodik, hogy elhozhassa a játékosoknak az izgalmas történet záró akkordját, trilógiává egészítve ki Cal Kestis történetét.

Arról nem esett szó mikor érkezhet a trilógia befejező része, de tekintve hogy a SWJ: Survivor tavaly év végén jelent meg, az első előzetesre vagy látnivalóra biztosan várni kell még egy darabig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...