Márciusban érkezik a Two Point Museum

  • Írta: szlav
  • 6 órája
  • Megjelenés
Link másolása
A kórház és az egyetem után múzeumba hív bennünket a legújabb Two Point-játék, mely végre napra pontos megjelenési dátumot kapott. Lelepleződtek az előrendelői bónuszok is. Sonic-rajongók, figyeljetek!

A Two Point Studios munkásságának hála már lehettünk kórházigazgatók és egyetemi rektorok is, a legújabb dobásuk, a Two Point Museum pedig egy sor nem hétköznapi múzeum kiépítésére hív el bennünket. Az augusztusban leleplezett játék pedig most végre megkapta a napra pontos megjelenési dátumát: 2025. március 4-én nyílnak a tárlatok PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön egyaránt.

A 30 dolláros sztenderd kiadás és a 40 dolláros Explorer Edition, mely öt nap korai hozzáférést és számos egyedi extra tartalmat tartogat, már előrendelhető, a Sega pedig egy egészen különleges tartalmi csomaggal próbálja erre késztetni az érdeklődőket. Az előrendeléssel ugyanis megkapjuk a Sonic Pre-Order Packet, ami egy rakás Sonic témájú dekorációval, ajándéktárggyal és kosztümmel teszi majd furcsábbá a múzeumlátogatást. Ehhez itt láthatjátok a kedvcsinálót:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...