Visszatérhet a Tony Hawk's Pro Skater-sorozat

Link másolása
A 2020-ban megjelent Tony Hawk's Pro Skater 1+2 sikere után visszatérhet mindenki kedvenc gördeszkás játéka. A franchise jövőjéről a névadó Tony Hawk nyilatkozott.

Idén ünnepelte a 25. évfordulóját mindenki kedvenc gördeszkás-játéka, a Tony Hawk's Pro Skater-franchise. A jeles alkalomból kifolyólag pedig a sorozat névadója, az amerikai profi gördeszkás Tony Hawk nyilatkozott a franchise jövőjével kapcsolatban. Hawk a Mythical Kitchen című műsorban közölte, hogy már beszélt az Activisionnel és dolgoznak valamin, de egyelőre erről többet nem árulhat el. "Bárcsak mondhatnék több mindent, de azt elárulhatom, hogy beszéltem az Activisionnel és már dolgozunk valamin" nyilatkozta Hawk.

Ami azt illeti, a Vicarious Visions jóvoltából készült 2020-as remake sikere után nem lenne csoda, ha az Activision feltámasztaná a franchiset. Még akár az is lehet, hogy valóban elkészül a 3. és a 4. rész remake-je is.

1.
1.
Nothing
Zseniális lett a 1+2 és amennyire tudom, üzletileg is siker volt. Nem is értem, miért nem feküdtek neki azonnal a 3+4-nek. Már lubickolhatnának a pénzben.

Amúgy Tony piszok jól tartja magát. Ahhoz képest, hogy milyen régóta tolja ezt a boka- és térdgyilkos sportot, még mindig otthonosan mozog a félcsőben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...