Chernobylite 2: Exclusion Zone - itt az első gameplay előzetes

  • Írta: szlav
  • 4 órája
  • Videó
Link másolása
Augusztus közepén mutatkozott be a Chernobylite folytatása, most pedig alaposabban is belenézhetünk a radioaktív mókába, hála a legújabb gameplay előzetesnek. Üdv a tiltott zónában!

Ha lemaradtatok volna róla, akkor emlékeztető gyanánt linkeljük a Chernobylite 2: Exlusion Zone bemutatkozó trailerét, amellyel először rántotta le a leplet a játékról a Farm51 csapata. Most egy újabb másfélperces videóval jelentkeztek a fejlesztők, amely egy kis városnézéssel indít, majd hamar előkerülnek az anomáliák, egy furcsa főellenfél, végül pedig látható egy adag kendőzetlen akció is.

A posztapokaliptikus akció-RPG hatalmas, hátborzongató, de a maga módján mégis szemrevaló világa rengeteg titkot rejt, és mivel a játék kemény harci- és túlélőmechanikákkal érkezik, nem lesz könnyű életben tartani magunkat és társainkat. Az új történetszál mellett komoly figyelmet kap a bázisunk építése, fejlesztése, illetve a Chernobylite nevezetű anyag felkutatása az egymásba szakadt dimenziók közt. Talán azonban a legérdekesebb újítás, hogy a második rész TPS kameranézettel érkezik, szemben az első epizód FPS nézetével.

A Chernobylite 2: Exclusion Zone valamikor 2025-ben érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...