Erősen nyitott a Throne and Liberty

Link másolása
A dél-koreai MMORPG nyugati megjelenése igen szép számokat produkált, bár elmarad az Amazon Games kiadásában eddig megjelent játékokétól. A kérdés persze az, hogy meg tudja-e tartani a közönségét a játék.

A héten egy újabb távol-keleti MMORPG érkezett a nyugati világba, ezúttal is az Amazon Games közvetítésével, és úgy fest, hogy a Throne and Liberty a vegyes értékelések mellett is igen komoly rajtot vett. A SteamDB adatai szerint az egyidejű játékosszám 326.377 fő volt, de a cikk írásának pillanatában is 147,189-en játszanak a játékkal, és ez csak a steames tábor. A Throne and Liberty ugyanis PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megjelent.

Ezek az adatok már csak azért is megsüvegelendők, mivel számos technikai probléma árnyalta a játék október 1-i indulását. A jelek szerint ezek nagy részét már elhárították a fejlesztők, de még szükség van egy kis időre ahhoz, hogy ez a játék értékelésén is látszódjon. Ugyan a Lost Arkhoz és a New Worldhöz képest ezek a játékosszámok nem számítanak kimagaslónak, ugyanakkor ezek a játékok az ígéretes rajt után nagyon nehezen tudták megtartani a játékosbázisukat.

1.
1.
Shao Kahn
Megszereztem a játékot. Viszont nagyon remélem hogy egyszer szöveges végigjátszás is készül hozzá, mert én a mai hatalmas Akció rpg-ket nem tudom végigvinni nélküle. Nem egy olyan játékom van, amivel ezen okból nem tudok mit kezdeni, pl. Fate/samurai remnant, Neverwinter, First descendant stb. Vannak mások is így ezzel mint én?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...